Нашите партньори

Софийски университет „Св. Климент Охридски“

Центърът за дистанционно обучение и Департаментът за информация и усъвършенстване на учители към Софийския университет „Св. Климент Охридски“ са ключов партньор на Прознание. Академичната експертиза на преподаватели от висшето учебно заведение - утвърдени имена в сферата на съвременното обучение на учители, е водеща при разработването на авторската методика за дистанционно преподаване на Прознание. Методиката съчетава доказани психологически и педагогически практики, подкрепени от технологични иновации и е база за всички образователни услуги, предлагани от платформата.

Софийският университет „Св. Климент Охридски“ е най-големият и престижен държавен образователен и научен център в България, основан през 1888 г. Той обхваща 16 факултета със 107 специалности.

Центърът за дистанционно обучение към СУ е създаден през 2009 г. в партньорство с 13 факултета и екип от 35 преподаватели от СУ. Неговата мисия е да подпомога утвърждаването на съвременните дистанционни форми на обучение като инициира изследвания, създаване и осигуряване на качеството на електронното учене в разнообразен образователен контекст. При обучението по магистърски програми в специалност ИКТ в образованието, се използват възможностите на виртуалната класна стая на Прознание.

Залагайки на дългосрочната си експертиза и авторски методики в сферата на образованието, Fusion Academy и Прознание разработиха съвместно онлайн курсове по английски език, с които да подпомогнат качественото учене на чужд език от вкъщи или друго удобно място. Съвместните онлайн курсове са насочени към ученици от 5 до 12 клас и са организирани по начин, който да отговори на техните индивидуални възможности и цели.

Fusion Academy е частна академия, предлагаща висококачествени услуги в следните направления:

  • обучения по езици и изкуства за деца и възрастни;
  • услуги за корпоративни клиенти – иновативни тиймбилдинги, арт-събития и Fusion Office Design;
  • проектиране и дизайн на интериорни и екстериорни пространства.
Funtopia

Funtopia и Прознание направиха лято 2016 още по-забавно за децата, посещаващи детския увеселителен център. Наред с предизвикателствата и игрите, малчуганите пътуваха из различни европейски страни виртуално, запознаваха се с техните култури и традиции чрез специално разработения от Прознание модул от уроци от смесен тип „Пътешествие из Европа“.

Funtopia е детски център в София, който предлага възможности за катерене, забавления и игри за децата и техните родители. Квалифицираните инструктори, както и сертифицираните хидравлични съоръжения за самоосигуряване гарантират пълната безопасност на всеки човек, без значение от неговата възраст, физически качества и подготовка.

Софийска зоологическа градина

За възпитаниците на школата си „Лятно зооучилище“ през 2016 г., Софийският зоопарк предложи възможност за обогатяване и надграждане на знанията чрез гостуващите уроци от смесен тип на Прознаниe, посветени на планинското ориентиране и защитените територии.

Зоологическа градина-София има 128-годишна история, създадена е със специален указ на княз Фердинанд Сакс-Кобург–Готски в края на 1887 г. В момента там се полагат грижи за 1899 животни от 281 вида.

Детски футболен клуб „Лъвчетата”

Детски футболен клуб „Лъвчетата” и Прознание обединиха усилия в съвместна програма под мотото „Учи лесно, спортувай повече!“. Инициативата, която стартира през април 2016 г., е в подкрепа на пълноценното развитие на децата чрез балансиране на времето за образование и спорт.

Детски футболен клуб „Лъвчетата” е създаден през 1997 г. в София и е сред водещите спортни школи по футбол и плуване. Негов основател е сегашният председател на клуба доц. д-р Венцислав Гаврилов. В клуба с обучават деца на възраст между 3 и 11 години.

Моля, изчакайте